Eciggonline är en online butik på nätet, och har sedan länge erbjudit sina kunder ett stort utbud av elektroniska cigaretter (ecigg), e juice (e-vätska) samt olika tillbehör. En ecigg är mer eller mindre en batteridriven ångmaskin som liknar en cigarett. Den ger känslan av att röka och är ett bra alternativ för de som försöker sluta röka tobakscigaretter eller de som vill trappa ner på antalet tobakscigaretter de röker.

En ecigg innehåller inte tobak utan består av ånga och E-juice. E-vätska eller e-liquid är en blandning av aroma ämnen, propylenglyok och/eller glycerin. Det går att välja både smak och nikotinhalt. Ångan och e-vätskan har samma form och smak som tobakscigaretter men luktar inte.
Studier har visat att e-cigg kan vara upp till 95% mindre skadliga än vanliga cigaretter. Då de inte är klassificerade som en tobaksvara är det inte förbjudet att ”vejpa” eller röka elcigg på de flesta platser så som i bilen eller framför TVn. 

Hittade den bästa E-juicen online.

På hemsidan går det att inhandla produkter så som startkit, e-juicer, batterier, mods, vätskebehållare, brännare och andra tillbehör. Startkit finns i olika prisklasser med olika tillbehör men innehåller allt som behövs för att börja med ecigg. Med andra ord, i den här webbshoppen kommer du hitta allt du behöver.

För de som redan börjat med ecigg finns det mycket att välja bland om nya batteri eller vätskebehållare behövs – allt till mycket bra pris och kvalité. Dessutom för veteraner finns mods i olika smaker och ångproduktion för att göra upplevelsen allt bättre. Företaget lovar bra bemötande, produkter i hög kvalité och i bra prisklass vilket också kan ses via hemsidan där nöjda kunders recensioner ramlar in. Ta det första enkla steget på vägen till ett hälsosammare liv och besök eciggonline.se redan idag. Vid frågor finns det alltid någon i butiken som är redo att ge gott råd.